UID labels
UID label
UID Labels Duns
UID label

UID labels

De technologie die gebruikt wordt voor UID labels is een 2D barcode, zoals een datamatrix code. De datamatrix code kan tot maximaal 2000 tekens bevatten. Dit is 100 keer meer aan gegevens dan in een klassieke lineaire barcode van hetzelfde formaat. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om op een eenvoudige manier veel meer informatie aan de gebruiker van uw middelen mee te geven. Daarnaast kan de code gelezen worden vanuit elke richting. Zelfs als de labels beschadigd zijn kunnen de codes vaak nog steeds gelezen worden door de ingebouwde foutcorrectie. Dit maakt het UID label voor de toepassing een perfect product. 

Het Amerikaanse ministerie van defensie heeft een systeem ontwikkeld om goederen, apparatuur, materialen en benodigdheden te kunnen identificeren. Zo kunnen deze middelen beter beheerd en efficiënter ingezet worden.

In navolging op dit initiatief zijn er steeds meer landen die dit systeem overnemen, al dan niet aangepast aan hun eigen specifieke eisen. UID Nederland levert bovendien niet alleen de gecertificeerde UID labels, maar ook de noodzakelijke formulieren en testrapporten. Hierdoor is UID Nederland ook uw partner is als het gaat om UID labels voor de Nederlandse defensie. Kortom UID Nederland is dé partij die uw bedrijf de UID labels kan leveren die voldoen aan de gestelde eisen.

Onze medewerkers adviseren u graag om voor uw toepassing het meeste geschikte UID label te ontwikkelen.

Klikt u hier om een aanvraagformulier in te vullen of neemt u contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)33 463 81 10.


Bedrijfsweg 16 Leusden • Po Box 1831 • 3800 BV Amersfoort
info@uid-nederland.nl • T 033 - 463 81 10 • F 033 - 461 85 66