Barcode labels
Barcode label Logixbox
Barcode label Mitsubishi
Aluminium barcode label Bolletje

Barcode labels

Met een barcode label of 2D code label kunt u de ideale oplossing voor de identificatie van uw product creëren. Daarnaast zijn deze labels geschikt voor het automatiseren van informatie en logistieke trajecten. Veelal wordt een barcode label toegepast in combinatie meteen voor mensen leesbaar nummer/code. Hierdoor ontstaan barcode labels en 2D code labels die te gebruiken zijn in elke branche en op elke afdeling binnen uw bedrijf.

Door het barcode label uit te voeren in het materiaal aluminium en de bedrukking krasvast in de anodelaag op te sluiten, verkrijgt men een barcode label dat ook na de blootstelling aan extreme omstandigheden nog leesbaar blijft. Dit label is na blootstelling aan veeleisende omgevingen, waarin het barcode label of 2D label bijvoorbeeld door chemicaliën en temperaturen  wordt beïnvloed, nog steeds te scannen. Doordat deze barcode labels en 2D labels middels een digitaal drukproces vervaardigd worden, kunt u tevens uw bedrijfslogo in de gewenste kleurstelling in het aluminium laten meedrukken. Maar het is ook nog mogelijk om ter bescherming een domeerlaag aan te brengen op uw labels. Naast barcode labels of 2D code labels van aluminium kunnen deze labels, om een zeer duurzaam product te krijgen, worden uitgevoerd in het materiaal RVS 304 of RVS 316.

Barcode labels met oplopende nummeringen of afwijkende nummeringen en codes aan de hand van Excellijsten zijn geen probleem. Tevens zijn de 2D codes zoals datamatrix labels, QR code labels en ook de UID labels voor defensie probleemloos te produceren.

De mogelijkheden zijn o.a.:
•    Barcode label (code 39, code 128, EAN 13, enz.);
•    Data Matrix label;
•    IUID label;
•    QR code label.

Uiteraard wilt u uw zeer bestendige barcode labels ook degelijk bevestigen!  Het label kan bijvoorbeeld met een 3M468 kleeflaag bevestigd worden of we voorzien het label van gaten voor de bevestiging d.m.v. popnagels of schroeven.

Onze medewerkers adviseren u graag om voor uw toepassing het meeste geschikte barcode label en 2D code label te ontwikkelen.

Klikt u hier om een aanvraagformulier in te vullen of neemt u contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)33 463 81 10.

 

Bedrijfsweg 16 Leusden • Po Box 1831 • 3800 BV Amersfoort
info@uid-nederland.nl • T 033 - 463 81 10 • F 033 - 461 85 66