UID labels
UID label
UID Label
UID label

De technologie die gebruikt wordt voor UID-labels is een 2D barcode, zoals een datamatrix code. De datamatrix code kan tot maximaal circa 2000 tekens bevatten. Dat is 100 keer meer gegevens dan in een klassieke lineaire barcode van hetzelfde formaat. De code kan gelezen worden vanuit elke richting. Zelfs als de labels beschadigd zijn kunnen de codes vaak nog steeds gelezen worden door de ingebouwde foutcorrectie. Dit maakt het voor de toepassing een perfect product.

UID Nederland is uw partner als het gaat om UID labels voor de Nederlandse defensie.

Het Amerikaanse ministerie van defensie heeft een systeem ontwikkeld om goederen, apparatuur, materialen en benodigdheden te kunnen identificeren. Zo kunnen deze middelen beter beheerd en efficiënter ingezet worden.
In navolging op dit initiatief zijn er steeds meer landen die dit systeem overnemen, al dan niet aangepast aan hun eigen specifieke eisen. UID Nederland is dé partij die uw bedrijf de UID labels kan leveren die voldoen aan de gestelde eisen.
Wij leveren bovendien niet alleen de gecertificeerde UID-labels, maar ook de noodzakelijke formulieren en testrapporten.

Onze medewerkers adviseren u graag om voor uw toepassing het meeste geschikte UID label te ontwikkelen.

Bel voor informatie of een offerte voor uw UID labels met 033-4638110 of vul hier het aanvraag formulier in.

 


Bedrijfsweg 16 Leusden • Po Box 1831 • 3800 BV Amersfoort
info@uid-nederland.nl • T 033 - 463 81 10 • F 033 - 461 85 66